στον ηλεκτρονικό χώρο της MAIKO CUCINE. 

Η εταιρεία MAIKO CUCINE με γνώμονα την λειτουργικότητα, την εργονομία και την κομψότητα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία ιταλικών σχεδίων και χρωμάτων για τα έπιπλα κουζίνας , τις ντουλάπες υπνοδωματίων ,το παιδικό δωμάτιο καθώς και για πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο το χώρο σας και με βάση τις ανάγκες σας οι κουζίνες MAIKO προσφέρουν ζεστασιά και ομορφιά στο χώρο σας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε πόρτες εσωτερικές και ασφαλείς ,καθώς και σε ντουλάπες υπνοδωματίου ανοιγόμενες – συρόμενες προσδίδοντας κομψότητα και αρμονία.

Η εταιρία MAIKO CUCINE ιδρύθηκε το 2002 για να καλύψει τα κενά όχι μόνο στην αγορά της κουζίνας αλλά και στην επιλογή της κατάλληλης πόρτας και ντουλάπας των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας. Σκοπός της εταιρείας MAIKO CUCINE είναι να προσφέρει κομψότητα ,μοναδικό design ,άριστη ποιότητα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ,έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε οποιοδήποτε σημείο της ελλάδας.

Η εταιρία στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και άριστα καταρτισμένο πάνω στον τομέα της δουλειάς. Έμπειροι τεχνικοί «γνώστες των μικρών μυστικών» της τοποθέτησης δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια υλοποιούν κάθε επιπλοσύνθεση με συνέπεια και σεβασμό στο χώρο του πελάτη.

Η MAIKO CUCINE εκπροσωπεί τους μεγαλύτερους και καλύτερους ιταλικούς οίκους επίπλων κουζίνας στοχεύοντας στην πρωτοπορία και την διαχρονικότητα.

Η ποιότητα MAIKO CUCINE συνοδεύεται πάντα από πολυετή γραφτή εγγύηση ποιότητας και οργανωμένο AFTER SALES SERVICE .

Ξεναγηθείτε ελεύθερα ανάμεσα στις Κουζίνες, στις Ντουλάπες, στις  Παιδικες Συνθέσεις και τις Προσφορές μας.